[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Курорт "Буковель" » Новини БУКОВЕЛЯ » Незабаром відкриття готелю Radisson Blu у Буковелі, 4 зірки
Незабаром відкриття готелю Radisson Blu у Буковелі, 4 зірки
Transfer-do-KarpatДата: Середа, 21.12.2011, 00:48 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 24
Репутація: 100
Статус: Offline
Новий готель міжнародної мережі Radisson Blu у Буковелі є ідеальним місцем для зимових канікул та яскравого літнього відпочинку. 252 просторих номери, що витримані в альпійському стилі, із захоплюючим подих панорамним краєвидом на гори, представлені у категоріях Стандарт, Напівлюкс, Спа-люкс, Люкс та Президентський люкс. Номери обладнані відповідно до найсучасніших світових стандартів, мають просторий балкон, комфортну гардеробну та стильну ванну кімнату, характерну для готелів Radisson Blu нового покоління. Wi-Fi та 50 каналів супутникового телебачення включені у вартість проживання. Розмаїття гастрономічного дозвілля в готелі забезпечують 2 ресторани та 5 барів. Візитною карткою готелів Radisson Blu є славнозвісний Super Buffet Breakfast.

Спа-центр (2000 м2) пропонує широкий вибір спа-процедур та здатний задовольнити вимоги найвибагливіших гостей. У вартість проживання входить відвідування басейнів (дитячого та дорослого), фінської сауни, біо-сауни, вологої парні, калдаріума, тренажерної зали з обладнанням TechnoGym. Прикрасою спа-центру є льодова чаша та питний фонтан.

7 конференц-залів загальною площею 1400 м2, із найсучаснішим конференц-обладнанням, дозволяють проводити ділові та розважальні заходи до 450 осіб.

Як і належить гірськолижному готелю, завдяки своєму вигідному розташуванню Radisson Blu пропонує безпосередній доступ до гірських схилів та знаходиться біля підйомника №7. Для зручності лижників – власна зала для зберігання лижного інвентаря та передягання.

Маленькі гості готелю зможуть цікаво проводити час у дитячому ігровому центрі (комп’ютерний клас, невелика кінозала, дитяча ігрова кімната, відкритий ігровий майданчик на мальовничому схилі гори).

Вечірньому дозвіллю надасть розмаїття вишукана вечеря в одному з ресторанів готелю, власний нічний клуб та сигарний лаунж.

В холі готелю гостей зустрічає справжній камін та радушний сервіс з філософією Yes I Can!

Radisson Blu Resort, Bukovel щиро вітає Вас на мальовничих просторах українських Карпат!

 
Форум » Курорт "Буковель" » Новини БУКОВЕЛЯ » Незабаром відкриття готелю Radisson Blu у Буковелі, 4 зірки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: