12:23
ТІНІ НЕЗАБУТИХ ПРЕДКІВ - Відео зі зйомок в Карпатах
Довідка

Тіні незабутих предків: Таємниці Мольфара — український молодіжний містичний трилер. Режисер — Любомир Левицький, оператор Марк Еберлі (Mark Eberle), відомий за фільмами «Сутінки» (знімав усі швидкісні пересування вампірів), «Небесний форсаж», «Приречений рейс», «Гордий американець» та інші. Фільм вийшов на екрани 14 листопада 2013 року. Зйомками займалася кінокомпанія Саспенс Філмс.

«Тіні незабутих предків» спершу планувалися в прокаті у вересні, однак пізніше прем'єра була перенесена на 14 листопада року. Мова фільму — українська.

У часи, коли ліси від українських Карпат, аж до самої Трансільванії, були переповнені злими духами та іншими містичними істотами, дев'ять наймогутніших магів утворили Коло Сили, щоб утримувати рівновагу темних сил. Їх називали мольфарами. 1810 року, коли загадкові вбивства в лісах ставались мало не кожен день, мольфари, за допомогою давнього обряду, полонили усіх карпатських духів у Книгу Тіней, затаврувавши її магічною Згардою. Але через неуважність наймолодшого мольфара, одному з древніх духів вдалось причаїтися на волі та почати жорстоке полювання за магічною срібною монетою, що і до сьогодні є єдиним ключем до Книги.

Двадцятирічний юнак Ваня живе звичайним студентським життям, страждаючи від нерозділеного кохання. Але одного дня, у процесі чергового привертання до себе уваги університетської красуні, він стає причиною пропажі Згарди, яка дев'ять років назад була знайдена в Карпатах та передана університету як цінний експонат. Після цього на тілах його восьми друзів з'являються символи, що в сумі нагадують зображення магічної згарди.

Викладач, якого всі вважали божевільним професором, пояснює компанії, що кожен зі студентів має на собі магічну мітку, а згарда знаходиться у одного з них біля самого серця. Саме так її зберігали древні мольфари і саме через це всі вони були знайдені з вирваними серцями. Того ж дня професор гине за незрозумілих обставин.

Ваня дізнається, що єдиний, хто може вийняти Згарду та позбавити всіх його друзів участі в цій небезпечній історії — це нащадок останнього мольфара із кола сили, який живе далеко в лісах.

Ваня вмовляє компанію поїхати, але остаточно всі погоджуються після другого загадкового вбивства. У лісах їх чекатиме низка пригод. Вони мають подолати свої страхи, зупинити стародавнє зло та пройти випробування на відданість, дружбу і кохання.

На головні ролі було запрошено молодих невідомих акторів, відбір яких проводили по всій Україні. У тому числі відбувався онлайн-кастинг. Отож, у фільмі зіграли Владислав Никитюк, Богдан Юсипчук, Дмитро Ступка, Софа Галабурад, Паша Лі, Роксолана Кравчук, Марина Шако, Олена Мусієнко. Крім них, у фільмі взяли участь відомі актори: Ольга Сумська, Олег Цьона, Микола Береза, Юрій Розстальний, Валерій Легін, Володимир Нечипоренко, Костянтин Линартович, Ольга Фреймут.

 

м.Яремче, вул. Грушевського 20 тел. (097)9049666,(097)7204809

Транспортні послуги в КАРПАТАХ

мікроавтобусом «Volkswagen» на 8 місць.
Організація трансферів :
з Івано-Франківська,Тернополя. Львова, Чернівців до Яремчі, Ворохти, Яблуниці, Ясіня ("Драгобрат"),Поляниці ("Буковель")
Умови надання послуг:
Зустріч відбувається на заздалегідь обговореному місці і трансфер здійснюється до місця призначення.
Також можливі наступні послуги: транспортне обслуговування туристів та гірськолижників, допомога з поселенням, екскурсії по Карпатах, оренда, замовлення та прокат мікроавтобуса, рішення для малих та великих груп людей. 
Телефонуйте! Поторгуємося, спрацюємося! Ціни на трансфери та екскурсії низькі! 

Контактна інформація: 

Телефон: (097) 90-49-666
E-mail: v.mixaL@gmail.com .

Мікроавтобус з водієм буде поданий в зазначений час і місце!!!



Переглядів: 711 | Додав: Transfer-do-Karpat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]