22:34
Драгобрат відкрив сезон 2013/14
Вітаємо всіх адреналінівців із довгоочікуваною подією – відкриттям сезону 2013/14 на Драгобраті! Ми всі про це давно мріяли, і ось – звершилося, Драгобрат розгорнув свої гостинні обійми перед занудженими снігоманами.

У свій перший рейс вийшов двоповерховий адреналіновий автобус із лежачими спальними місцями. За відгуками перших хлопців та дівчат, що їх протестували, нововведення вдале. Тепер по дорозі на Драг можна міцно спати й бачити затишні сни. Крім того, вперше було випробовано й сервіс доставки орендованого спорядження просто до автобусу від прокату «Адреналіна». Теж, знаєте, зручно.

Проживання було організовано в готелі «Маріна». Ну, що сказати, один з найкращих готелів Драгобрату, розташований в самому центрі – метрів 30 над «Курятнею» й нижньою станцією центрального бугеля. Чудові теплі кімнати з гарним умеблюванням, вигоди в номерах (душ, туалет, умивальник), чисті рушники й ненав’язливий сервіс. В готелі хороший стабільний Wi-Fi на першому поверсі – в холі та їдальні.

Тепер про снігові умови. Ситуація така: в центрі, кулуарі та ялинках сніг вже лежить, на трасах його регулярно ратрачать.
Але час від часу через перепад температур він підтає, потім, підмерзаючи, потроху береться кригою, важкою для катання. Працюють дитячі мультиліфти, всі бугелі ТК «Драгобрат», а також бугель й крісельний двомісний витяг «Вершина Карпат». Нажаль, крісельний витяг «Карпатська чайка» поки що не працював: схил, який він обслуговує, вчасно не затрамбували ратраком, і сніг сдуло сильними вітрами. Але й у таких умовах адреналінівці зробили декілька фрірайдових виїздів на Жандарм. Над перемичкою ширяв навіть парафойл – сезон відкривали також і сноукайтери. Отже, все було круто!

А окрім того, Драгобрат – це весела тусовка, колибінг, купання в гарячому чані просто неба, спілкування, танці до ранку й гуцульська кухня під ароматний глінтвейн.

Дякуємо усім-усім, хто відкривав з нами цей сезон на Драгобраті, ми з вами побачимося ще не раз!

Окрема подяка адреналіновому фотохудожнику-волонтеру Миколі Дичці за шикарний фотозвіт

 

м.Яремче, вул. Грушевського 20 тел. +38 (097) 904 96 66, (097) 720 48 09

Транспортні послуги в КАРПАТАХ


мікроавтобусом «Volkswagen» на 8 місць.
Організація трансферів :
з Івано-Франківська,Тернополя. Львова, Чернівців до Яремчі, Ворохти, Яблуниці, Ясіня ("Драгобрат"),Поляниці ("Буковель")
Умови надання послуг:
Зустріч відбувається на заздалегідь обговореному місці і трансфер здійснюється до місця призначення.
Також можливі наступні послуги: транспортне обслуговування туристів та гірськолижників, допомога з поселенням, екскурсії по Карпатах, оренда, замовлення та прокат мікроавтобуса, рішення для малих та великих груп людей. 
Телефонуйте! Поторгуємося, спрацюємося! Ціни на трансфери та екскурсії низькі! 

Контактна інформація: 

Телефон: (097) 90-49-666
E-mail: v.mixaL@gmail.com .

Мікроавтобус з водієм буде поданий в зазначений час і місце!!!


Переглядів: 716 | Додав: Transfer-do-Karpat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]