21:37
«Буковель» взяв паузу
Минулого року відомий гірськолижний курорт вперше прийняв один з етапів Кубка світу з фрістайлу. І хоч до того часу нагороди змагань вже знайшли своїх володарів, виступи лижних акробатів викликали чималий інтерес. Публіка, зрозуміло, жадала продовження. Але…
В календарі міжнародних змагань на сезон 2013-14 рр. Буковель не фігурує. Після семи сезонів, впродовж яких прикарпатці організовували змагання під егідою FIS, вони взяли паузу. Очевидно, це пов’язано з особливостями олімпійського сезону, під час якого програма стартів є коротшою, ніж зазвичай.

Приміром, програма Кубка світу з фрістайлу-2014 включає всього п’ять етапів. Вони відбудуться в Азії та Північній Америці. В грудні лижні акробати двічі виступлять у Китаї. В січні змагатимуться у США (два етапи) та Канаді, де й визначаться переможці. Після цього кращі візьмуть курс на Сочі, щоб посперечатися за олімпійське «золото».

Нагадаємо, що проведенню етапу Кубка світу у Буковелі передували три Кубка Європи з фрістайлу. Ще раніше прикарпатці чотири роки поспіль організовували змагання гірськолижників. Останнім часом майстри гірських лиж міцно прописалися на Закарпатті.


 

м.Яремче, вул. Грушевського 20 тел. (097)9049666,(097)7204809

Транспортні послуги в КАРПАТАХ

мікроавтобусом «Volkswagen» на 8 місць.
Організація трансферів :
з Івано-Франківська,Тернополя. Львова, Чернівців до Яремчі, Ворохти, Яблуниці, Ясіня ("Драгобрат"),Поляниці ("Буковель")
Умови надання послуг:
Зустріч відбувається на заздалегідь обговореному місці і трансфер здійснюється до місця призначення.
Також можливі наступні послуги: транспортне обслуговування туристів та гірськолижників, допомога з поселенням, екскурсії по Карпатах, оренда, замовлення та прокат мікроавтобуса, рішення для малих та великих груп людей. 
Телефонуйте! Поторгуємося, спрацюємося! Ціни на трансфери та екскурсії низькі! 

Контактна інформація: 

Телефон: (097) 90-49-666
E-mail: v.mixaL@gmail.com .

Мікроавтобус з водієм буде поданий в зазначений час і місце!!!


Переглядів: 830 | Додав: Transfer-do-Karpat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]