19:09
Фестиваль української кухні, етнічної музики та зіркового спорту м.Яремче “Winter Romantik Fest-2014″

Ексклюзивна можливість грандіозно провести час цієї зими і взяти участь у 2-му зимовому фестивалі "Winter Romantik Fest-2014″!

Це тепла подія холодною зимою і унікальна можливість незабутньо провести казкове Різдво!

Різдво в Карпатах неможливо порівняти ні з чим. Зимові Карпати, огорнуте у сніг Яремче – це легендарне місце, наповнене оповідями та звичаями, що зберігає народні традиції святкування Різдва. Місцеві жителі, як і багато століть тому, готують різноманітні національні страви, співають колядки. Свято тут відбувається насичено і цікаво. Додайте до зачаровуючих горизонтів зіркові змагання на гірських спусках, колядки у виконанні народних колективів і улюблені хіти від відомих артистів, конкурси та ігри на іскристому повітрі, гуцульські ковбаски і вареники, баранчик на грилі і кутя в теплій компанії.
Зірковий склад "Winer Romantik Fest-2014″
Програма фестивалю

6 січня
15:00 (ресторан Romantik Spa Hotel)

Приготування куті та гуцульських вареників разом із зірками.
Приймають участь: Ольга Сумська, Влада Литовченко, Валерія Черненко.

Конкурс "Кращої куті Святвечора” – сакральна традиція приготування куті, де кожен зможе вкласти частину своєї душі у святкові продукти: зерно – символ воскреслого життя, мед – здоров’я, благополучний побут, мак – достаток у сім’ї. Цих та інших благ зможуть побажати всі, хто святкуватиме Різдво в Яремче, в Romantik Spa Hotel.

Переможець отримує приз: незабутній вікенд у Romantik Spa Hotel

Конкурс "Гуцульські вареники”. Вареники – улюблена в Україні страва з різноманітними начинками. У давнину ця страва наділялася певними магічними властивостями. Оскільки вареник за формою нагадує Місяць, йому в народі приписували відповідні функції Місяця – сприяти доброботу і зміцненню здоров’я людини.

Оцінюється якість та швидкість приготування. Головний критерій – смак!
Переможець отримує приз: незабутній вікенд у Romantik Spa Hotel


 19:30 (парадний вхід і ресторан Romantik Spa Hotel)
Святий вечір. Незабутню атмосферу задає церковний хор.

Святвечір – вечір, що несе в собі мир, любов, злагоду, надію і віру у все найсвітліше. Напередодні Різдва церква наказує строгий піст – цілий передріздвяний день віруючим не можна їсти і пити. За стіл можна сідати з появою на небі першої зірки. Всього на столі на Святий вечір традиційно буде 12 пісних страв, серед яких – борщ з грибами, горох, капусняк, рибні страви, вареники з капустою, кашу гречану, голубці з рисом, пісні млинці, гриби, пироги. На чолі столу на Святвечір обов’язково буде кутя, з якої гості за традицією і почнуть трапезу. Адже згідно з легендами, спробувавши Різдвяну кутю, людина буде жити в здоров’ї і благополуччі цілий рік.


7 січня
17:00 (парадний вхід Romantik Spa Hotel)
Великий Різдвяний гриль-пікнік

У програмі – встановлення рекорду України у номінації "Найбільша гуцульська ковбаска-гриль, приготовлена на повітрі”, конкурси з призами та подарунками, святкові номери від Віталія Козловського, Ольги Сумської, Володимира Горянського і, на фіналі вечору – виступ Віктора Павліка.

Ведуча – Валерія Черненко

Ви зможете зануритися в стародавні часи, відчути себе справжніми гуцулами, посмажити ковбаски на грилі, похвалившись своїми кулінарними вміннями. А також, позмагатися у спортивних, інтелектуальних іграх та конкурсах. Організатори свята обіцяють: буде весело, цікаво і незабутньо як дорослим, так і дітям. Дух справжнього Різдва відчує кожен!


8 січня
11:00 (гірськолижний курорт "Буковель”)
Winter Celebrity Games. Лижні змагання за участю знаменитостей.

19:30 (парадний вхід і ресторан Romantik Spa Hotel)

Вечір у національних традиціях. Виступ етнічних народних колективів з Івано-Франківська – "Ватаги” і "Гардамани”. Колядки і гуляння, вертеп і веселощі.

"Вертеп” із справжніми гуцульськими колядниками вселить дух Різдва в кожного, а при бажанні, можна і самим взяти участь у театралізованих дійствах.

9 січня
12:00 (парадний вхід Romantik Spa Hotel)
Дитячі забави. Конкурси та розваги для дітвори.

16:00 (актова зала Romantik Spa Hotel)
Творчий вечір з Міс Україна – Владою Литовченко на тему "Мистецтво бути успішною і красивою в сучасному світі”.Унікальний майстер-клас від легендарної жінки для прекрасної половини гостей готелю Romantik Spa Hotel.

Три дні незабутнього новорічного дійства.
Такого Ви не побачите більше ніде!


 

м.Яремче, вул. Грушевського 20 тел. +38 (097) 904 96 66, (097) 720 48 09

Транспортні послуги в КАРПАТАХ


мікроавтобусом «Volkswagen» на 8 місць.
Організація трансферів :
з Івано-Франківська,Тернополя. Львова, Чернівців до Яремчі, Ворохти, Яблуниці, Ясіня ("Драгобрат"),Поляниці ("Буковель")
Умови надання послуг:
Зустріч відбувається на заздалегідь обговореному місці і трансфер здійснюється до місця призначення.
Також можливі наступні послуги: транспортне обслуговування туристів та гірськолижників, допомога з поселенням, екскурсії по Карпатах, оренда, замовлення та прокат мікроавтобуса, рішення для малих та великих груп людей. 
Телефонуйте! Поторгуємося, спрацюємося! Ціни на трансфери та екскурсії низькі! 

Контактна інформація: 

Телефон: (097) 90-49-666
E-mail: v.mixaL@gmail.com .

Мікроавтобус з водієм буде поданий в зазначений час і місце!!!


Переглядів: 706 | Додав: Transfer-do-Karpat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]