21:18
Запрошуємо на святкування 8 березня у РЦ «Бука»!

Користуючись нагодою, вітаємо найпрекрасніших і найчарівніших гостей із наступаючим святом 8 березня, яке символізує весну, красу та любов. Міцного здоров’я вам і вашим родинам, щастя, добра і благополуччя в кожному домі. Божої благодаті, віри й надії на краще життя.

РЦ «Бука» та паб «Кухель» запрошує відсвяткувати цей прекрасний день!

Ввечері у РЦ «Бука» на Вас чекатиме концерт гурту «С.К.А.Й.», одного з найпопулярніших рокових гуртів в українському шоу-бізнесі. Пісні «С.К.А.Й.» – це окремі оповідання про стосунки людей, про почуття та про все те, що оточує хлопців у житті. Концерт прогнозує бути зарядженим драйвом, наповненим лірикою в найкращих традиціях гурту. Також на вас чекатиме авторське бармен шоу від DOUBLE MOVE, які являються чемпіонами України, Європи та ЧЕМПІОНАМИ СВІТУ!

А у пабі «Кухель» Ви зможете насолодитись концертом українського рок-гурту «O.TORVALD». Рок - кращий засіб для швидкого пробудження після тривалої зимової сплячки, здатний зігріти теплом серця і дати волю прихованим бажанням. Звук стає набагато голоснішим, музика - набагато драйвовішою, а почуття - сильніші і палкіші.. Станьте свідком самої прекрасної події весни!

www.bukovel.com


 

м.Яремче, вул. Грушевського 20 тел. +38 (097) 904 96 66, (097) 720 48 09

Транспортні послуги в КАРПАТАХ


мікроавтобусом «Volkswagen» на 8 місць.
Організація трансферів :
з Івано-Франківська,Тернополя. Львова, Чернівців до Яремчі, Ворохти, Яблуниці, Ясіня ("Драгобрат"),Поляниці ("Буковель")
Умови надання послуг:
Зустріч відбувається на заздалегідь обговореному місці і трансфер здійснюється до місця призначення.
Також можливі наступні послуги: транспортне обслуговування туристів та гірськолижників, допомога з поселенням, екскурсії по Карпатах, оренда, замовлення та прокат мікроавтобуса, рішення для малих та великих груп людей. 
Телефонуйте! Поторгуємося, спрацюємося! Ціни на трансфери та екскурсії низькі! 

Контактна інформація: 

Телефон: (097) 90-49-666
E-mail: v.mixaL@gmail.com .

Мікроавтобус з водієм буде поданий в зазначений час і місце!!!


Переглядів: 1166 | Додав: Transfer-do-Karpat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]