14:30
14 лютого, в день святого Валентина, туристичний курорт «Буковель» запрошує на фестиваль «Мелодія двох сердець».
О 14 годині майданчик біля готелю «Шелтер» стане місцем зустрічі усіх, хто хоче долучитися до цього романтичного дійства. На гостей свята чекає романтична музична програма, найкращі ліричні пісні та романси у виконанні популярних івано-франківських артистів, а карпатська природа та енергетика гір допоможуть об’єднають людей у єдиному щирому та доброму ритмі сердець.
Під час фестивалю 14 закоханих пар переконуватимуть гостей фестивалю «Мелодія для двох сердець», що кохання – це найдивовижніше та найзагадковіше почуття, яке дійсно народилося у їхніх серцях. 
Пари інсценізуватимуть знайомство, свою першу зустріч, читатимуть романтичні вірші, даруватимуть один одному компліменти та зізнаватимуться в коханні.

У програмі заходу:
  • танцювальний флеш-моб;
  • рекорд із наймасовіших поцілунків;
  • батл найдовших поцілунків;- створення найбільшого буковелівського живого серця;
  • масовий запуск кульок-сердечок;
  • написання найдовшого у світі зізнання в коханні;
  • конкурс на кращого купідона ТК «Буковель»;
  • майстер-клас із виготовлення валентинок.

Взяти участь у фестивалі зможуть і відпочиваючі, які не мають пари. Організатори дійства мають надію, що участь у квесті «Легенда про Бука та Єль» допоможе їм знайти свою половинку.

Пари, які найбільше сподобаються глядачам фестивалю «Мелодія для двох сердець», отримають сертифікат на проживання в ТК «Буковель», сертифікат на вечерю на двох в одному з ресторанів курорту та абонементи на катання.

ДОВІДКА

Легенда про Бука та Єль

Розповідь про Бука та Єль прийшла до сучасників із давніх карпатських легенд і привідкриває таємничу завісу походження назви гори Буковель.

Давним-давно, у ті часи, коли лісові мавки могли заговорити з людьми, допомагали їм у вирощуванні худоби та знаходженні потрібних лікарських рослин, коли люди по-особливому ставились до кожної стеблинки та розуміли шелест дерев, спів гірської річки, коли тільки з дозволу Лісового Духа рубали дерево, зустрілись людський син Бук та дочка Лісового Духа Єль. Хлопець причарував мавку умінням гри на скрипці, знаннями таємниць лісових звірів, а найбільше її причаровували розповіді про уклад людського життя.

З часу їх зустрічі вони не розлучались: зустрічали разом ранкову зорю, пасли худобу, збирали пахучі трави, купались у росах та слухали спів птахів. Мавка ділилася з Буком знаннями недоступними людині. Про це доповіли її батькові Лісовому Духу сови. Новина розлютила його, бо хоч і жили лісові жителі у злагоді з людьми, та не спішили усі лісові таємниці їм відкривати.

Лісовий Дух заборонив дочці виходити на полонини, підходити до людських осель. Бук шукав Єль, але все було даремно, бо Блуд з наказу лісового господаря заводив його у непрохідні хащі або підводив до глибоких швидких потоків. Отож, піднявшись на найвищу гору Карпат, Говерлу, юнак вигукнув: «Я, Лісовий Душе, люблю твою доньку! Дозволь нам побратися!» Гори та ліс мовчали. Лише Вітер зашумів:«Ніколи-ніколи людська дитина не побереться з лісовою царівною. Однак, якщо вони разом знайдуть цвіт папорті у ту мить, коли вона зацвітає, то зможуть бути разом. Якщо ж спізняться, впадуть росою на землю».

Бук, людський син, та Єль, дочка лісу, довго шукали цвіт папороті, та знайшли його саме тоді, коли він вже згасав. Закохані впали росою на землю, а на світанку на горі, яку тепер називають Буковель, виросли два дерева, розлогий та міцний бук та струнка смерека.

Організатор фестивалю: Event-агентство: «Свято в Карпатах».
Заявки на участь у фестивалі приймаються на: artbukovel@gmail.com
Довідки за тел.: +38 098 1000 200

 

м.Яремче, вул. Грушевського 20 тел. +38 (097) 904 96 66, (097) 720 48 09

Транспортні послуги в КАРПАТАХ


мікроавтобусом «Volkswagen» на 8 місць.
Організація трансферів :
з Івано-Франківська,Тернополя. Львова, Чернівців до Яремчі, Ворохти, Яблуниці, Ясіня ("Драгобрат"),Поляниці ("Буковель")
Умови надання послуг:
Зустріч відбувається на заздалегідь обговореному місці і трансфер здійснюється до місця призначення.
Також можливі наступні послуги: транспортне обслуговування туристів та гірськолижників, допомога з поселенням, екскурсії по Карпатах, оренда, замовлення та прокат мікроавтобуса, рішення для малих та великих груп людей. 
Телефонуйте! Поторгуємося, спрацюємося! Ціни на трансфери та екскурсії низькі! 

Контактна інформація: 

Телефон: (097) 90-49-666
E-mail: v.mixaL@gmail.com .

Мікроавтобус з водієм буде поданий в зазначений час і місце!!!


Переглядів: 976 | Додав: Transfer-do-Karpat | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]